top of page

PIED-À-TERRE  AMSTERDAM

Voor een opdrachtgever die een prachtig appartement had aangekocht in de hoofdstad kregen wij de opdracht er een sfeervol Pièd a Terre van te maken. Het apartement werd  casco opgeleverd, dus het moest van top tot teen worden ingericht van de badkamer tot de keuken, van de verlichting tot de stoffering en inrichting. Alles.

Er moest veel gebeuren en de toekomstige bewoners hadden specifieke wensen.Het inrichten van een pied-à-terre vereist een andere aanpak dan een familiehuis of een villa. De nadruk ligt meer op luxe en genieten. De klant durft andere keuzes te maken wat betreft materialen en kleuren dan in een huis waar permanent wordt gewoond. Voor ons een mooie uitdaging!

 

Veel van wat wij hier hebben gedaan is maatwerk; custom made voor dit appartement. Omdat standaard oplossingen niet toereikend bleken te zijn. Gelukkig zaten wij met de eigenaars direct op één lijn. Rekening houdend met hun wensen en kleuren, hebben we gekozen voor een inrichting en aankleding die overdag heel warm en behaaglijk is en ’s avonds ingetogen, maar uitgesproken luxueus. Het resultaat is fantastisch en de combinatie met het adembenemende uitzicht over Amsterdam maakt het nog spectaculairder.’

In samenwerking met: *  PrachtNova verbouwmanagers - Den Dolder 

                            *  Keukenhuis de Tweede kamer - Naarden

bottom of page