top of page

WIE ZIJN WIJ

AB & Wim (2).png

Wim & Anne-Bauk van der Spek

Wij geven interieuradvies op maat waarin u centraal staat. Al meer dan 30 jaar is het Interieur onze passie. Met deze ervaring en kennis combineren wij het beste uit diverse stijlperioden tot een fraai en harmonieus geheel. Een mix van verschillende stijlen. Dit in nauwe samenwerking met u.
Huizen inrichten ervaren wij op de eerste plaats als een gevoelskwestie, als mensenwerk.
‘Wij verdiepen ons in de bewoners.’ Hoe leeft u, wat vind u mooi, wat zijn uw woonwensen? Een interieur moet het karakter van u weerspiegelen, het moet een ziel hebben.
U wilt meer dan een vrijblijvend advies, u wilt toewijding en een zorgeloos traject naar het huis van uw dromen.
Bij de oplevering van ons laatste project was de reactie van onze opdrachtgevers; “dit voelt als thuis komen” en dat was precies wat wij voor ogen hadden. 

In een eerste gesprek wordt alle tijd genomen om u te leren kennen. Wat zijn uw wensen,  hoe leeft u, wat is belangrijk voor u. Houdt u van modern, klassiek, landelijk of eigentijds. Voor ons handvatten om een plan te maken wat u past. Onze taak is rekening te houden met al deze informatie en daar een invulling aan te geven op een verrassende manier. Door vele bezoeken aan beurzen in binnen- en buitenland zijn wij goed op de hoogte van al het moois wat op interieur gebied aangeboden wordt. Prachtige stoffen, meubels, verschillende schildertechnieken, vloer afwerkingen etc. Voor ons is elke opdracht een uitdaging, van een enkele kamer in uw huis of kantoor tot het "turn key" inrichten van uw nieuwe huis.

Bij een verbouwing of nieuw te bouwen huis kijken wij graag vanaf het begin mee om zodoende uiteindelijk het mooiste resultaat te realiseren. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt, aarzel niet ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvend gesprek.

ONZE WERKWIJZE

Plattegrond appartement in A'dam vanderS
bottom of page